Despre Noi Membri Legislatie Calendar Contact

Despre Camera de Comert Romania – Marea Britanie

Activand din 2006, Camera de Comert si Industrie Romania – Marea Britanie este o organizatie non-guvernamentala non-profit cu sediul in Bucuresti, Romania. Cu obiectivul principal de a promova relatiile comerciale si culturale dintre Romania si Marea Britanie, camera are 7 membrii fondatori si mai multi parteneri.

Echipa operativa

Andrei Paduret – Presedinte
Gabriel Barzescu – Vicepresedinte
Ana Barbulescu - Vicepresedinte
Romanita Popescu – Secretar General 
Nadjet Paduret – Consilier Diplomatic
Nasty Vladoiu - Presedinte Onorific

Retea de afaceri

Camera de Comert Romania – Marea Britanie (CCIR-MB) este o organizatie neguvernamentala ce promoveaza relatiile de afaceri dintre cele doua tari si dezvolta continuu o retea puternica de membri si parteneri. Ne dorim sa fim mai mult decat atat: o comunitate larga de afaceri. Noi oferim reprezentare, servicii, informatii si asistenta pentru toti membrii.

Dezvolta o afacere care iese in evidenta!

Un punct principal pe agenda noastra de lucru este suportul pentru mediul de afaceri in relatiile bi-laterale prin formularea politicilor care afecteaza mediul de afaceri cu focusare pe comert International si dezvoltare profesionala.

CCIR-MB se asociaza cu organizatii si parteneri cunoscuti al caror obiectiv este promovarea de bune practici si asistenta pentru dezvoltarea afacerilor.

Reteaua noastra va poate ajuta afacerea de-a lungul intregului ciclu de viata: lansare, dezvolare, crestere si alte servicii in directa legatura.

 

 

Copyright (c) 2009 cciR-MB.ro. All rights reserved.