Despre NoiMembriLegislatie Calendar Contact

Pentru distributie imediata

Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie isi anunta noua echipa

 

Bucuresti, Romania – Astazi, 11 iunie 2009, Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie(CCIR-MB) isi prezinta noua echipa operationala in prezenta Excelentei Sale, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Domnul Robin Barnett, Oaspete de Onoare. Evenimentul de lansare este gazduit de Muzeul Satului, Dimitrie Gusti si are loc in saptamana aniversara a Majestatii Sale, Elisabeta II, Regina Marii Britanii.

Recent reorganizata, CCIR-MB (www.ccir-mb.ro) are ca principala activitate facilitarea relatiilor comerciale dintre Romania si Marea Britanie. Sub presedintia Domnului Andrei Paduret, CCIR-MB isi propune un program ambitios de activitate bilaterala, cu implicarea oamenilor de afaceri din Romania, atat din IMM-uri cat si Corporatii. De la servicii de consultanta, pregatire profesionala pana la conferinte si la delegatii trans-nationale, obiectivul principal al CCIR-MB este dezvoltarea capacitatii bilaterale de cooperare comerciala.

Pentru a implementa programul intens pe care si l-a propus, CCIR-MB isi lanseaza astazi noua echipa tehnica. Domnul Paduret spune: “Cu experienta vasta atat in Romania cat si in Marea Britanie, echipa creata are la dispozitie resursele de lucru pentru a fi de success in toate activitatile propuse. Lansam o invitatie deschisa tuturor firmelor din Romania sa ne contacteze sau sa viziteze website-ul nostru www.ccir-mb.ro pentru detalii despre inscrieri si programul anului 2009. Am toata increderea ca vom deschide noi porti de colaborare comerciala, parteneriate si oportunitati de afaceri pentru membrii nostri si pentru viitorii membrii”.

Necesitatea reconstruirii increderii intr-o lume de afaceri subrezita de criza financiara este reala si programul CCIR-MB isi propune sa cladeasca pas cu pas o baza solida de relatii in diferite sectoare industriale, astfel ca beneficiile sa poata fi masurate atat in colaborari multiple intre firme romanesti si britanice, cat si intr-o imagine nedistorsionata a realitatii romanesti.

Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie este o organizatie non-guvernamentala si non-profit infiintata in anul 2006, cu sediul in Bucuresti. Este membra a Uniunii Camerelor de Comert si Industrie Bilaterale din Romania si a Camerei de Comert si Industrie Romania.

Pentru intrebari:

email: media@ccir-mb.ro

telefon: 021 222 6601

Contact: Ruxandra Dariescu, International Development Consultant

 

Copyright (c) 2009 cciR-MB.ro. All rights reserved.