Despre NoiMembriLegislatie Calendar Contact

Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie lanseaza programul sectorial InFocus


Bucuresti, Romania (10 septembrie 2009) – Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie (www.ccir-mb.ro) anunta organizarea primei delegatii comerciale din programul multi-sectorial InFocus. Relansarea CCIR-MB in luna iunie a anului curent aduce pe agenda de lucru o serie de activitati bilaterale pentru oamenii de afaceri din Romania. Programul InFocus este structurat pe sectoare industriale si include printre altele, constructii, industria alimentara, informatica si tehnologie, auto si transporturi, agricultura, mobila, petrol si gaze.


Prima delegatie comerciala dedicata sectorului de constructii are loc in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2009, cu desfasurare in Londra, Marea Britanie, urmata de sectorul de tehnologie a informatiei si apoi de industria alimentara.


De la materiale de constructii si ultimele tehnologii, la dezvoltare ecologica, programul InFocus:CONSTRUCTII cuprinde o varietate de activitati unice ca structura, desfasurate pe durata a 4 zile la Londra. Coordonat de echipa din Romania in colaborare cu partenerul nostru direct din Marea Britanie, programul include participarea la Construction Expo, cel mai mare targ pentru sectorul de constructii din sud-estul Anglei, o serie de prezentari si intalniri cu parteneri britanici, precum si un program de training pe teme de contracte si negociere internationala.


Domnul Andrei Paduret, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie spune: “Cu experienta vasta atat in Romania cat si in Marea Britanie, echipa noastra a creat un progam divers ca activitati, pentru fiecare sector targetat. Lansam o invitatie deschisa firmelor din Romania sa ne contacteze sau sa viziteze website-ul nostru www.ccir-mb.ro pentru detalii si inscrieri. Am toata increderea ca agenda evenimentului dedicat constructiilor ofera participantilor posibilitatea de a deschide noi oportunitati de colaborare comerciala si strategic.”.


Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie este o organizatie non-guvernamentala si non-profit infiintata in anul 2006, cu sediul in Bucuresti. Este membra a Uniunii Camerelor de Comert si Industrie Bilaterale din Romania si a Camerei de Comert si Industrie Romania.

 

Relatii Media la telefon: 0758 246 604 sau 021 2221446, Fax: 021 2226601, media@ccir-mb.ro
Ruxandra Dariescu, International Consultant

 

Copyright (c) 2009 cciR-MB.ro. All rights reserved.