Despre NoiMembriLegislatie Calendar Contact

 

Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie anunta programul “Europeni in afaceri”

Bucuresti, Romania (22 octombrie 2009) – Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie (www.ccir-mb.ro) anunta organizarea primului workshop din seria “Europeni in afaceri”. Relansarea CCIR-MB in luna iunie a anului curent aduce pe agenda de lucru o serie de activitati bilaterale, dedicate oamenilor de afaceri din Romania. Programul “Europeni in afaceri” este structurat pe teme variate si include seminarii, traininguri si workshop-uri.

Primul workshop “Lanseaza-te si cucereste Europa!” are loc pe 22 octombrie. Organizat in parteneriat cu Muzeul Satului Dimitrie Gusti din Bucuresti, evenimentul este sustinut de expertii britanici Ruxandra Dariescu, specialista internationala in marketing si dezvoltarea afacerilor, managing director avanTARGET Ltd   (www.avantarget.com) si Felix Rayner, specialist international in strategie si vanzari, managing director ITC UK (www.itc.gb.net).

Subiectul workshopului atinge elemente de strategie si elemente tactice cum ar fi: Cum sa iti castigi audienta in 4 pasi; Vinzi, dar cu ce pret?; Performanta comerciala europeana; Pietele Europene, precum si studii de caz.

Cui se adreseaza?
Antreprenori, manageri, directori de marketing, vanzari, dezvoltare, comercial
Specialisti in strategie
Specialisti in marketing si vanzari

Domnul Andrei Paduret, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie spune: “Cu experienta vasta atat in Romania cat si in Marea Britanie, echipa noastra a creat un progam de sustinere a mediului de afaceri din Romania, prin cooptarea partenerilor britanici si impartasirea experientei lor din pietele europene. Lansam o invitatie deschisa firmelor din Romania sa ne contacteze sau sa viziteze website-ul nostru www.ccir-mb.ro pentru detalii si inscrieri. Am toata increderea ca agenda evenimentului ofera participantilor posibilitatea de a deschide noi oportunitati de colaborare comerciala si strategica”. Doamna Ruxandra Dariescu, managing director al avanTARGET declara “ suntem bucurosi sa putem lua parte la programul dedicat schimbului de experienta dintre oamenii de afaceri din Romania si Marea Britanie. Speram ca, contributia noastra sa ajute atat la modernizarea mediului de lucru, cat si la sustinerea firmelor romanesti in programele de intrare pe pietele europene.”

Taxa de participare este de 375lei, membrii CCIR-MB si partenerii Muzeului Satului beneficiind de o reducere de 10%. Programul incepe la orele 12:30 in incinta Muzeului Satului, la Sala Multifunctionala din corpul C. Intrarea se face pe baza de inscriere prealabila la contactele publicate.

Programul “Europeni in afaceri” va continua cu o serie de traninguri interactive. Calendarul acestor evenimente poate fi accesat pe website-ul CCIR-MB.

Despre CCIR-MB: Camera de Comert si Industrie Romania-Marea Britanie este o organizatie non-guvernamentala si non-profit infiintata in anul 2006, cu sediul in Bucuresti. Este membra a Uniunii Camerelor de Comert si Industrie Bilaterale din Romania si a Camerei de Comert si Industrie Romania.

Despre avanTARGET: firma cu respundere limitata inregistrata in Anglia si Tara Galilor cu sediul in Londra. Este activa pe piata din Romania din 2007 si este specializata in lansari europene si dezvoltarea afacerilor. Fondator etiQ, pentru sustinerea unui mediu de afacei bazat pe etica.

Despre ITC UK: ofera servicii de consultanta, training si servicii de interim management. Activeaza pe piata romaneasca din 2007 si impreuna cu avanTARGET, a fondat etiQ, actioneaza corect.

Relatii Media la t elefon: 0758 246 604 sau 021 2221446, Fax: 021 2226601, media@ccir-mb.ro

 

 

 

 

 

 

Copyright (c) 2009 cciR-MB.ro. All rights reserved.