Despre NoiMembriLegislatie Calendar Contact

Serviciul SURVOLAJ prin

Anul Nou aduce cu sine noutati la CCIR-MB. Ne bucuram sa lansam pentru membrii nostri serviciul SURVOLAJ, oferit de avanTARGET, dedicat sondarii pietei cu rezultate imediate. Ai o serie de intrebari, lansezi servicii sau produse noi sau vrei sa stii care este parerea clientilor? Nimic mai simplu. Prin serviciul Survolaj, poti avea acces la primele impresii ale pietei prospectate in mai putin de 24h.

Esti leader sau follower? In conditiile cresterii concurentei si a dezvoltarii economice incerte, castigatori sunt cei care stiu sa inteleaga ce asteapta clientul. Este mai putin important ce ar vrea o firma sa impuna pietei ca produse servicii, decat ce asteptari are clientul. Daca intelegi ce doreste clientul, esti deja castigator.

Nu pierde timpul incercand sa impui pietei parerile tale! Investeste timpul in a afla ce parere are piata despre tine!

Iti propunem doua feluri de a aborda subiectul sondaje:

  1. lucram pe baza informatiilor puse la dispozitie de solicitant - Survolaj Direct
  2. ne ocupam noi de tot - Survolaj Master

 

Despre avanTARGET

avanTARGET este specializata in dezvoltarea afacerilor si marketing, cu accent pe generare de venituri imediate si crestere pe termen mediu. Stabileste contacte de afaceri prin lansare in segmente si piete noi la nivel european.

Modelul nostru operational "Abordare Indrazneata.Rezultate Clare" se masoara prin venitul generat. Peste 15 ani de experienta in industrii variate, piete internationale, dezvoltarea afacerilor si marketing! Noi facem lucrurile sa se intample!

Nu oferim "cutia magica" cu toate raspunsurile! Oferim valoare dovedita prin experienta internationala directa extensiva, ultimele tehnologii aplicate adaptate la terndurile locale.

avanTARGET este firma cu raspundere limitata inregistrata in Marea Britanie.

www.avantarget.com / contact@avantarget.com

 

 

 

 

Copyright (c) 2009 cciR-MB.ro. All rights reserved.